/
logo

Индивидуана фотосесия на Елица в Пловдив

Персонална фотосесия Пловдив 19Скъпи почитатели на професионалната фотография, днес качихме в нашият сайт индивидуалната фотосесия на Елица, която се състоя в Стария град на Пловдив. Фотосесията бе подарък по случай нейния празник – навършване на пълнолетие. Елица се оказа с доста опит в снимките и беше удоволствие за нас да я снимаме. Може да видите част от снимките по-долу.

Вижте нашата актуална ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашите услуги и да заснемем за Вас професионална фотосесия, независимо дали става въпрос за индивидуална фотосесия, детска фотосесия, семейна фотосесия, модна фотосесия, абиуриентска фотосесия моля свържете се нас на посочените КОНТАКТИ. По този качин ще получите конкретна оферта за желаната от Вас услуга, както и съвети как да се облечете, какво да носите и как да се държите по време на снимки.

Не пропускайте да разгледате и галерията ни с  ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ , както и да научите повече за услугата ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в ПЛОВДИВ. Не се чудете дали да наемете професионален фотограф за своя абитуриентски бал, а го направете. Това е момент, който се помни цял живот и си заслужава инвестицията да се заснеме подобаващо от професионалист.

Comments are closed.