/
logo

ЗА НАС

_DSC803001

КАК СЕ СТАВА СВАТБЕН ФОТОГРАФ И СВАТБЕН КИНЕМАТОГРАФ?

Здравейте приятели!

Казвам се Симеон и любопитството ми към фотографията се зароди преди 24 години. По това време вуйчо ми притежаваше Зенит 122 и фотолаборатория, които използваше професионално, а аз често му помагах.

Минаха години и аз получих спътничка в живота, която бързо усвои всичко което знаех за фотографията. Съпругата ми Веси реши да превърне нашето общо хоби в професия. Последваха ни много успехи в сватбената фотография и едно бурно израстване, което ми даде възможност  да се развивам в още едно направление – това на сватбеното видеозаснемане и кинематографията, за да постигна моята голяма мечта – да снимам филм.

Понастоящем Веси е основният фотограф в екипа ни, а аз съм се впуснал в света на сватбеното видеозаснемане и кинематографията.

СТИЛЪТ НИ КАТО СВАТБЕНИ ФОТОГРАФИ И СВАТБЕНИ КИНЕМАТОГРАФИ

Симеон и Весела Танчеви професионални фотографи от Пловдив

15826032_10207896478185994_8613562243534913528_nСнимаме предимно във фотожурналистически стил – ненатрапчив, следващ естествения развой на събитията и стремящ се да улови миговете на непринудени пози изпълнени с емоционално изживяване, разказвайки една история.

Целим да запазим естествената атмосфера без да добавям изкуствена светлина.

Този сайт е създаден с цел да се запознаете от близо с нашата работа, нашия стил на снимане и обработка. Благодарим ви за това, че разглеждате сайта ни и не се колебайте да ни пишете ревюта за нашата работа, критика, както и за запитвания за конкретни ангажименти.

Станете наши приятели и в FACEBOOK !

Ще Ви очакваме да се свържете с нас, за да запечатаме незабравими моменти от Вашата сватба в ролята на сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор или да Ви направим професионална фотосесия!