logo

Заснемане на рожден ден на Яница и Велина в Пловдив

Скъпи любители на детската фотография днес ще представим на Вашето внимание едно весело събитие, което заснехме в началото на тази година, но което чак сега ни остава време да качим в нашият сайт. Става въпрос за тогава, когато бяхме поканени да заснемем детски рожден ден на две много сладки рожденички – близначки – Яница и Велина. Самият рожден ден протече в един от детските центрове в Пловдив – този в мол Галерия и атмосферата както винаги на подобни поводи беше повече от забавна – имаше си специално подготвена програма, куклен театър, огромен басейн с топки, две вкусни торти и още куп изненади. На гости на рождения ден дойдоха Мики Маус и Мечо Пух, за да поздравят щастливите рожденички, които междувременно ставаха на цели 3 годинки.

Услугата „Заснемане на рожден ден“ се предлага от детски фотограф на територията на град Пловдив и региона, като заплащането е почасово и варира според натовареността на сезона. Актуални цени за заснемане на рожден ден може да видите в ЦЕНИ И УСЛУГИ. Допълнително към тази услуга предлагаме изработване на фотоколаж със снимки от събитието, фотокнига, фотоалбум и други. Детската фотография, която ние Ви предлагаме включва още заснемане на фотосесии на открито или в студио от детски фотограф, заснемане на тематични партита и др.

Ако и Вие желаете да се възползвате от услугата ‘Заснемане на рожден ден“ може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Детски фотограф фотозаснемане рожден ден Пловдив 27Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 26Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 25Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 30Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 29Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 28Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 33Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 32Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 31Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 36Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 35Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 38Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 37Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 42Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 41Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 39Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 40

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *