logo

Заснемане на рожден ден на Борис

Скъпи любители на детската фотография днес предоставяме на Вашето внимание поредния заснет от детски фотограф рожден ден в Пловдив, в който главен герой се оказа току-що навършилия 6 години Борис. Рождения ден се проведе в един от най-известните детски центрове в Пловдив – Тон Бонбон. Там купона беше на ниво – имаше огромно детско съоражение, което обединяваше в себе си пързалка, басейн с топки и още куп интересни неща. Също така имаше старателно подбрана аниматорска програма. От фотографска гледна точка беше много трудно да се заснемат децата, защото те вече бяха по-пораснали – на около 5-7 г., а тази възраст ясно се оказва една от най-трудните за заснемане, защото протсто не се спират, както и да им говориш и независимо от това какво правиш. Все пак се получиха интересни кадри и се надяваме Борис и неговото семейство да останат доволни и да ни потърсят отново.

Услугата “Заснемане на рожден ден” се предлага от детски фотограф на територията на град Пловдив и региона, като заплащането е почасово и варира според натовареността на сезона. Също така ако желаете да ни наемете за някой друг край на страната е наложително да поемете транспортните разходи. Актуални цени за заснемане на рожден ден може да видите в ЦЕНИ И УСЛУГИ. Допълнително към тази услуга предлагаме изработване на фотоколаж със снимки от събитието, фотокнига, фотоалбум и други. Детската фотография, която ние Ви предлагаме включва още заснемане на фотосесии на открито или в студио от детски фотограф, заснемане на тематични партита и др.

Ако и Вие желаете да се възползвате от услугата ‘Заснемане на рожден ден” може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 43Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 44Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 45Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 46Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 47Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 48Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 49Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 50Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 51Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 52

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *