/
logo

Димитър и Нели – сватбен фотограф

Скъпи любители на сватбената фотография, в тази статия ще ви представим снимки от сватбата на Димитър и Нели, която се проведе в Пирин Голф § СПА в Банско и на която ние бяхме поканени като сватбени фотографи да запечатаме техния сватбен ден.

Сватбата беше с изнесен ритуал за сключване на граждански брак. В действителност цялата сватба се състоя на едно място ( с изключение на църковния брак, който се проведе в църквата в Банско), а именно Пирин Голф § СПА в Банско. Липстваше типичното взимане на булка и прекаленото бутане на врати. За сметка на това купона беше на ниво. От гледна точка на сватбената фотография това позволява на сватбените фотографи повече художественост в кадрите дори и при репортажното отразяването на събития. Този тип на организиране на сватбата е по-характерен за сватбената фотография практикувана в САЩ, но ето че го видяхме и в Банско. В САЩ на сватбения фотограф се гледа като на едно от най-важните лица в процеса на организиране на една сватба. Дълбоко препоръчваме на всички наши клиенти да организират сватбата си по този начин, тъй като той ще Ви позволи пълноценно да се възползвате от всички възможности на художествената сватбена фотография и предоставя в ръцете на сватбения фотограф много повече контрол на естествената светлина.

Като стана въпрос за естествена светлина не можем да не вметнем колко радостни бяхме като сватбени фотографи от факта, че младоженците са подбрали такава дестинация. Това позволи да се реализира много красива художествена сватбена фотография, а не стандартно практикуваната градска фотосесия, както е в големите градове на България – Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Русе, Плевен, Ловеч, Благоевград, Велико Търново, Шумен, Сливен, Кърджали, Враца, Хасково, Смолян. Напълно бе премахната необходимостта от използването на изкуствена светлина. Важно е да споменем, че в този тип сватбена фотография границата между репортажа на събитията и художествената сватбена фотосесия е много тънка.

НОВО! Отскоро предлагаме и сватбено видеозаснемане в Пловдив, София, Пазарджик, Стара Загора, Банско и всички останали населени места. Повече за сватбеното видеозаснемане, както и примерни сватбени трейлъри вижте в ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА.

В случай, че желаете и Вие да се възползвате от този тип сватбена фотография, по известен в средите на сватбените фотографи като американски тип, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ. Освен на територията на Банско, ние предлагаме услугата видеозаснемане на сватба из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като сватбен фотограф или сватбен видеооператор в Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Русе, Плевен, Ловеч, Благоевград, Велико Търново, Шумен, Сливен, Кърджали, Враца, Хасково, Смолян и др., не се колебайте да се свържете с нас.

Но стига толкова приказки за сватбената фотография. Сега Ви каним да разгледате и да се насладете на снимки от тази прекрасна сватба, която младоженците Димитър и Нели ни гласуваха доверие да отразим като техни сватбени фотографи, а в случай че желаете допълнителна информация относно сватбената фотография може да посетите страницата ни СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Тук ще намерите подробна информация, която ще Ви помогне не само да се ориентирате за работата на сватбения фотограф, но ще Ви даде ценни насоки в планирането на сватбата Ви като цяло.

ОЩЕ снимки от тази сватба вижте в СВАТБЕН ФОТОГРАФ В БАНСКО – Сватбата на ДИМИТЪР и НЕЛИ.

 

Comments are closed.