logo

Детска фотосесия на Антония в град Пловдив

Скъпи любители на професионалната фотография днес Ви представяме детската фотосесия, която заснехме на малката Антония и нейната майка в нашето фото студио в град Пловдив. Детската фотосесията протече много спокойно, защото нашият малък модел беше изключително усмихнат и правеше какви ли не смешни муцунки. По долу ще можете да се насладите на някои от кадрите, които детския фотограф засне по време на детската студийна фотосесия.

Както знаете ние освен с детска фотография, се занимаваме още и със модна фотография, семейна фотография и сватбена фотография. По време на модните фотосесии обикновено се сменят много различни тоалети, за да станат снимките наистина разнообразни и привличащи вниманието. Модната фотосесия може да се проведе на всяко избрано от Вас място – сред природата, в студио или др. Снимки от наши модни студийни фотосесии може да видите на МОДНИ СТУДИЙНИ ФОТОСЕСИИ В ПЛОВДИВ.

Както споменахме и по-горе, ние се занимаваме и със сватбена фотография. Разполагаме с качествена фотографска техника, която позволява на сватбения фотограф да разгърне цялото си въображение по време на това изключително важно събитие в живота на всяка булка и младоженец.

И така, независимо дали желаете да заснемем за Вас детска фотосесия, семейна фотосесия, модна фотосесия или фотозаснемане на сватба не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ.

 Посочените цени важат за територията на град Пловдив и региона.

Детска фотосесия Антония Пловдив

Детска фотосесия Антония Пловдив 1

Детска фотосесия Антония Пловдив 2

Детска фотосесия Антония Пловдив 3Детска фотосесия Антония Пловдив 4Детска фотосесия Антония Пловдив 5

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *