logo

Детска фотосесия на Ема в Пловдив

Скъпи любители на детската фотография, представяме ви следващата заснета от нас детска фотосесия, в която сме снимали малката Ема по случай нейния първи рожден ден. Ема се забавляваше много по време на снимките и снимките се получиха добре. Очакваме я отново, а до тогава й пожелаваме да расте все така жизнена и усмихната.

В случай, че и Вие желаете детски фотограф и искате да се възползвате от нашите услуги,  може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ. Услугата “Детска фотография” предлагаме в няколко варианта, между които може да изберете най-подходящия за вас и вашето мъниче. Различните пакети може да разгледате на страницата ни ЦЕНИ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ФОТОГРАФИЯ. Вземете под внимание, че цените, обявени във пакетите за детска фотография важат за територията на град Пловдив. Това не е проблем, разбира се, детската фотосесия да бъде осъществена където и да било другаде.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден или всякакъв друг семеен празник.

Повече за детската фотография и фотозаснемането на рождени дни може да научите на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ.

Детска фотосесия на Ема в Пловдив 1 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 2 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 3 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 4 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 5 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 6 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 7 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 8 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 9 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 10 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 11 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 12 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 13 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 14 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 15 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 16 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 17 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 18 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 19 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 20 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 21 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 22 Детска фотосесия на Ема в Пловдив 23

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *