/
logo

Детска, семейна или лична индивидуална фотосесия в град Пловдив

Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска и семейна фотография – детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия на новородено, фотосесия за бременни, фото и видеозаснемане на рожденни дни и партита – вижте галерията с ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ
  • Портретна фотография – индивидуална фотосесия, бизнес и корпоративна фотография и портрети – Вижте галерията с ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ
  • Кръщенета – фотозаснемане и видеозаснемане на кръщене – Вижте галерията със снимки от кръщенета – СВЕТО КРЪЩЕНИЕ
  • Сватбена фотография и видеозаснемане – Вижте галериите с СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Ако имате интерес в провеждането на професионална фотосесия, то не се колебайте да се свържете с нас. На този етап фотосесиите (детски, семейни и индивидуални) снимаме само и единствено НА ОТКРИТО, на избрано от клиента място, при подходящи климатични условия.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на 2019 г.

Също така покрай наближаващия летен и напрегнат откъм сватби сезон, заявете Вашето желание за детска, семейна или индивидуална фотосесия сега, за да запазим конкретен ден и час.

За запитвания и резервация на фотосесия / независимо дали ще бъде детска фотосесия, лична професионална фотосесия или семейна фотосесия) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ.

Не пропускайте да прочетете и страницата ни с ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, където ще намерите много полезна информация, касаеща нашите услуги, срокове и пакети.

Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и във FACEBOOK!

Comments are closed.