/
logo

Сватбата на Гери и Димо – сватбен фотограф в Пловдив

Детайли сватбена фотография 2016-98 Детайли сватбена фотография 2016-94В днешната публикация сме решили да представим на Вашето внимание едни младоженци, които за нещастие избраха за дата на тяхната сватба може би най-дъждовния ден през 2014 г. в Пловдив. Въпреки това Гери и Димо поддържаха празничното си настроение и споменът от деня остана незабравим. Благодарим на скъпите ни младоженци за доверието да изберат именно нас да бъдем техни сватбени фотографи, запечатвайки всичко, което се случваше.

Ако и на Вас Ви предстои сватба и в момента търсите човека, който ще запази спомена в красиви снимки, то радваме се, че разглеждате нашия сайт и с радост бихме приели предизвикателството да заснемем Вашата сватба, защото всяка една сватба е единствена и неповторима и ние като сватбени фотографи се стараем да намерим индивидуалността на всяка една двойка. Актуални пакети на предлаганата от нас сватбена фотография може да видите на нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ, където може да разберете и повече за нас и нашия стил и начин на работа. Също така бихме искали да Ви информираме, че освен че се намираме в Пловдив, ние поемаме ангажименти и във всички останали населени места в България и извън нея – София, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол, Пазарджик, Сливен, Смолян.

Ако харесвате нашата работа и сватбената фотография и сватбените трейлъри, която ние правим, и искате да ни наемете като сватбени фотографи или видеооператори на Вашата вълшебна сватба в Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол, Пазарджик, Сливен, Смолян, може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

 

Comments are closed.