logo

ГЕРГАНА И ДАНИ

Почти няма булка, която да не е мечтала за сватба на брега на морето с арката, украсена в цветя. Ето една такава плажна сватба снимахме в малкото китно селце в област Бургас – Синеморец. Самата церемония по подписването на граждански брак беше на брега на морето, след което тържеството продължи в тесен семеен кръг в едно от плажните заведения в Синеморец. По време на сватбата разполагахме с достатъчно време за фотосесия, за да остане този миг наистина незабравим. Благодарим на Гергана и Даниел, както и на техните роднини, за доверието, че ни избраха за сватбен фотограф.

Сватбена фотография

Ако и на вас при ви предстои плажна сватба в тесен семеен кръг, недейте си мислете, че нямате нужда от сватбен фотограф. Дори напротив. Единствено добрия сватбен фотограф може да запечата интимната страна на случващото се, също толкова добре, колкото и банално познатите ни моменти като подписването, първата целувка и т.н. И така, ако планирате сватба в Бургас, Несебър, Варна, Поморие или някой друг черноморски град, не се колебайте да ни потърсите. Ние поемаме ангажименти за цялото Български Черноморие. Повече за сватбената фотография, което предлагаме, може да откриете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В БУРГАС.

НОВО! Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане в FullHD формат като се използва безогледална камера на SONY. Повече информация за сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри, може да видите в секция ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В БУРГАС.

А сега разгледайте сватбата на Гери и Дани ТУК.

Comments are closed.