logo

Галерия сватбена фотография

 сватбен фотограф Пловдив София Бургас Пазарджик Янко 3НОВО! Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане с безогледална SONY камера във Full HD формат или 4k. Повече информация за сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да разгледате в секция СВАТБЕНО КИНО.

От съществено значение за резултата в сватбената фотография и видеозаснемане е предварителната среща между младоженците и техния сватбен фотограф. Това е времето, в което двете страни се опознават, сприятеляват и това позволява в сватбения ден младоженците да изглеждат естествено на снимките.

За нас сватбената фотография и видеозаснемането се разделя на две части: фотожурналистическо заснемане на всички събитията от сватбения ден и художествена фотосесия.  Репортажният стил в сватбената фотография се характеризира с непринудени пози, които хората заемат в естествения развой на събитията. Това е времето на уловените мигове, в което сватбеният фотограф следва хронологията на събитията и разказва една история в снимки. Художествената фотосесия от своя страна е времето, в което младоженците са изцяло на разположение на своя сватбен фотограф.  Тук се създават снимки с художествена стойност, където сватбеният фотограф много по-дълбоко и пълноценно да отрази любовта на младоженците.

Както може да видите из целия сайт, практикуваме сватбена фотография характеризираща се със снимки при естествена светлина, в случаите, когато има възможност за това. За целта работим с висококачествени светлосилни обективи, с цел да предадем естествената атмосфера на мястото и да избегнем употребата на изкуствени източници на светлина.Възползвайте се от услугата сватбена фотография, която Ви предлагаме за да съхраните завинаги спомена от това неповторимо събитие във Вашия живот. Изживейте една прекрасна фотосесия с Вашия любим човек.

В случай, че желаете и Вие да се възползвате от нашия пакет „Сватбена фотография“ или “ Сватбено видеозаснемане“ и да ни наемете като Ваши сватбени фотографи/видеоопераотри, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Допълнителна информация относно сватбената фотография, прелагана от нас, може да видите на страницата ни СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Не пропускайте да прочетете и често задаваните въпроси (ЧЗВ) относно сватбената фотография и видеозаснемане ТУК.

сватбен фотограф Пловдив София Бургас Пазарджик Янко 2сватбен фотограф Пловдив София Бургас Пазарджик Янко сватбен фотограф Пловдив София Бургас Пазарджик Янко 1

СНИМКИ ОТ ЦЯЛА СВАТБА – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ ИЗБОРА НА ДОБЪР СВАТБЕН ФОТОГРАФ

Скъпи бъдещи младоженци, разглеждайки много сайтове за сватбена фотография вие сигурно се обърквате при избора си на добър сватбен фотограф. Изглежда сякаш всички са еднакво добри и ви предлагат само перфектни снимки. Ето какво да направите, ако не знаете кого точно да изберете да заснеме Вашата сватба – поискайте да разгледате снимки от цяла заснета сватба. Така ще видите не само най-добрите и отбрани кадри, които сватбения фотограф е избрал да включи в портфолиото си, но и всички останали кадри, които са банални за повечето сватбени фотографи, но и еднакво важни за младоженците. По този начин ще разберете дали сватбения фотограф умее да заснема всичко важно и значимо, случващо се наоколо и ще придобиете повече представа относно стила му при пост-обработката. Истинският професионалист никога не би ви отказал подобна услуга.

В нашия сайт за сватбена фотография може да откриете множество сватбени снимки. Обикновено, когато публикуваме нова сватба в сайта, се стремим да включим поне 100-150 снимки, които да отразяват най-важните и емоционални моменти, а не само 4-5 от НАЙ-най-добрите кадри. И все пак, въпреки това, сме решили да предоставим на Вашето внимание няколко сватби с качени от всяка сватба по около 300 снимки, от които може да си извадите изводите за нас – не пропускаме важните моменти и обичаме естественото излъчване на младоженците и гостите, когато заснемаме сватбена фотография, както и обичаме не традиционните идеи от всякакъв характер.

Сватбата на Деси и Борис                                                       Сватбата на Христина и Явор

Сватбата на Моника и Любомир                                                  Сватбата на Кали и Ник

сватбен фотограф сватбена фотография Пловдив, София, Смолян, Сливен, Бургас, Стара Загора, Варна 7Сватбен фотограф София Пловдив Бургас Варна Пазарджик Христина Явор 295сватбен фотограф сватбена фотография Пловдив, София, Бургас, Стара Загора, Варна 6

Comments are closed.