/
logo

Сватбата на Видка и Антон – сватбен фотограф в Пловдив

Сватбена фотографияЕдни от най-щурите младоженци през изминалата година бяха именно Видка и Антон, които се бяха свързали с нас и ни бяха избрали да заснемем тяхното сватбено тържество. Въпреки че сватбата беше кратка и с пропускане на някои традиционни моменти, всичко беше перфектно организирано така че да има време както за официалностите, така и за по-интимни моменти като по този начин се получиха голямо разнообразие от снимки. Както ще видите и от снимките по-долу, нашите младоженци не винаги избират сватбената фотосесия да се проведе на някои спокойно място, сред зеленина, а напротив – понякога избират на ръба на скалата или както е с Видка и Антон, решихме да снимаме сватбената фотосесия на едно от игрищата за тенис на корт в Пловдив. И двамата младоженци се оказаха фенове на този вид спорт и тъй като за нас всяко подобно предложение го приемаме като предизвикателство, се съгласихме да го осъществим. Надяваме се да има още повече такива младоженци с нестандартни идеи и хрумвания, за да може сватбената фотография, която предлагаме на нашите младоженци да става все по-интересна и вълнуваща.

Ако и на вас Ви предстои този вълшебен ден, в който ще отпразнувате любовта си заедно с Вашия възлюбен и си търсите сватбен фотограф и/или свтабен видеооператор, който да заснеме всичко от начало до край, то не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Ако се намирате в района на Пловдив препоръчваме да си организираме предварителна среща, на която да уточним Вашите изисквания и очаквания от сватбения фотограф и сватбения видеооператор, както и нашите условия. Повече за предлаганата от нас сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, както и актуална информация за сватбените ни пакети, може да откриете на страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ или ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В ПЛОВДИВ.

И не забравяйте, че питата се изяжда, виното се изпива, музиката свършва, но споменът остава, а какво по-добре съхранява споменът от сватбените снимки. Затова препоръчваме на всички бъдещи младоженци да обмислят сериозно избора на сватбен фотограф и сватбен видеооператор и да бъдат убедени, че техния избор отговаря напълно на техните очаквания и стил. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

 

Comments are closed.