/
logo

Абитуриентска фотография в Пловдив – Ани

Едно прекрасно момиче, което пожела да заснемем нейния вълшебен абитуриентски бал, това беше Ани ( Ангелина ), която съвсем наскоро завърши своето средно образвание и разглеждайи различни фотографи, които предлагат абитуриентска фотография в Пловдив, се спря на нас и избра нас. Това, което ние предлагаме на всички абитуриенти е цялостно репортажно отразяване на събитието, което означава, че фотографът за абитуриентския бал ще заснеме всичко, което се случва, без да режисира кой знае колко моментите. Единственото време, в което той има свободата да режисира и пренарежда сцената и хората, това е времето на абитуриентската фотосесия, чието времетрене винаги съветваме нашите клиенти да е възможно най-дълго, за да може да си имат едни наистина хубави кадри от този така натоварен, но вълшебен ден. Отскоро предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив и района, за да бъде споментът Ви за този ден пълен.

Пакети за абитуриентска фотография.

Повече за абитуриентската фотография и нашата услуга “ Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив“ може да научите като се свържете с нас на КОНТАКТИ.  Също така, ако желаете да заснемем само абитуриентска фотосесия, не се колебайте да се свържете с нас, за уточняване на детайлите и вашите очаквания и изисквания към нас. Ще Ви очакваме! Станете наши приятели и в FACEBOOK. А сега ви оставяме да разгледате част от най-добрите кадри, които направихме с Ани в деня на нейния абитуриентски бал.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки може да видите в ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИНЕТСКИ БАЛ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ В ПЛОВДИВ.

Comments are closed.