logo

Абитуриентска фотография в Пловдив- Ани

Едно прекрасно момиче, което пожела да заснемем нейния вълшебен абитуриентски бал, това беше Ани ( Ангелина ), която през 2014 г. завърши своето средно образвание и разглеждайи различни фотографи, които предлагат абитуриентска фотография в Пловдив, се спря на нас и избра нас. Това, което ние предлагаме на всички абитуриенти е цялостно репортажно отразяване на събитието, което означава, че фотографът за абитуриентския бал ще заснеме всичко, което се случва, без да режисира кой знае колко моментите. Единственото време, в което той има свободата да режисира и пренарежда сцената и хората, това е времето на абитуриентската фотосесия, чието времетрене винаги съветваме нашите клиенти да е възможно най-дълго, за да може да си имат едни наистина хубави кадри от този така натоварен, но вълшебен ден.

Повече за абитуриентската фотография и нашата услуга “ Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив“ може да видите в ЦЕНИ И УСЛУГИ, където ще намерите нашите актуални предложения за бъдещите абитуриенти. Също така, ако желаете да заснемем само абитуриентска фотосесия, не се колебайте да се свържете с нас, за уточняване на детайлите и вашите очаквания и изисквания към нас. Ще Ви очакваме! А сега ви оставяме да разгледате част от най-добрите кадри, които направихме с Ани в деня на нейния абитуриентски бал.

абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 1 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 2 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 3 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 4 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 5 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 6 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 7 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 8 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 9 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 10 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 11 абитуриентска фотография Ани фотограф за абитуриентски бал 12

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *